Platform Persoonlijk Leiderschap

Van de baas spelen naar de baas zijn!

https://persoonlijkleiderschapcoaching.com/platvorm-persoonlijk-leiderschap/

Platform Persoonlijk leiderschap

Met de lancering van deze website voor persoonlijk leiderschap coaching start ik tevens en voorlopig binnen dezelfde omgeving, een platform persoonlijk leiderschap.

Platform Persoonlijk Leiderschap is een nieuw en jong platform ontstaan vanuit mijn interesse in persoonlijk leiderschap en passie voor de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Persoonlijk leiderschap is’ common sense’, maar in Nederland nog verre van ‘common practice’. We zijn druk met het ontwikkelen van steeds weer nieuwe vormen van leiderschap, maar slaan vaak de belangrijkste eerste stap van het leiding nemen over ons zelf over.

Dit is vergelijkbaar met het bouwen van een huis zonder eerst een goed fundament neer te leggen. Door het schrijven van mijn boek over Persoonlijk Leiderschap (geplande uitgave voorjaar 2021), ontstond mijn behoefte om blijvend meer aandacht aan dit onderwerp te geven. Mijn boek is geschreven vanuit kennis en ontwikkeling door opleidingen, zelfstudie en heel veel boeken lezen. Mijn boek informeert o.a. over wat persoonlijk leiderschap is en wat het voor jou kan betekenen. Het boek biedt ook coaching adviezen die persoonlijk leiderschap bevorderen. Het boek is deels autobiografisch omdat ik mijn persoonlijke ontwikkeling ter verduidelijking van bepaalde thema’s gebruik.

Het platform is naast het delen van nieuwe inzichten ook bestemd voor het bundelen van wat er is, het creëren van aandacht voor het onderwerp en het ondersteunen van diverse wegen ter bevordering van persoonlijk leiderschap.

Vanuit dit platform worden op informele wijze samenwerkingsverbanden ontwikkeld die de aandacht, bewustwording, kennis en ontwikkeling omtrent persoonlijk leiderschap in Nederland verder kunnen ontwikkelingen.

Platform Voor Persoonlijk Leiderschap Coaches
Afhankelijk van de belangstelling en behoefte kan zich (t.z.t) onder de diverse pijlers van R-E-D een landelijk netwerk van gespecialiseerde coaches ontwikkelen.

Wanneer de uitgangspunten van dit platform je aanspreken en je aanpak als coach zich voldoende laat typeren als resultaatgericht, effectief en diepgaand dan kom ik graag met je in contact.

Je Bent Van Harte Welkom!
Dit platform zal op eigen tempo en wijze dat aantrekken wat haar steeds interessanter en boeiender zal maken

De basis voor het platform bestaat vooralsnog uit een gespecialiseerd aanbod op het gebied van coaching, advies en informatie en partnerships met organisaties die zich in het gedachtengoed van dit platform herkennen.

Organisaties die een specifiek aanvullend aanbod bieden en verbonden en gevonden willen worden via dit platform zijn van harte uitgenodigd om me mij contact op te nemen.

 

R  esultaatgericht 

E  ffectief 

D  iepgaand