Wat is mijn leiderschapsstijl?

Wat is mijn leiderschapsstijl?

Wat zijn mijn ‘strengths and challenges’? Heb ik helder en gedetailleerd inzicht, én handvatten, om mijn ‘challenges’ om te zetten in ‘strenghts’? De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, je leiderschapsstijl, het begrijpen van...
Ik zoek een executive coach

Ik zoek een executive coach

Ik zoek een executive coach, denk ik… Waarschijnlijk herkennen veel leidinggevenden zich in deze ‘noodkreet’ en ook in de twijfel die ermee gepaard gaat.  Zodra wij een executive coach, iemand die ons persoonlijk en professioneel leiderschap versterkt en...
Je lichaam is je beste maatje! ‘Wanneer wij zouden luisteren naar wat het lichaam ons te vertellen had, dan zouden wij persoonlijk kunnen groeien” 

Je lichaam is je beste maatje! ‘Wanneer wij zouden luisteren naar wat het lichaam ons te vertellen had, dan zouden wij persoonlijk kunnen groeien” 

Er is ons de afgelopen dagen weer heel vaak een gelukkig en gezond nieuw jaar toegewenst. Beide wensen ten uitvoer brengen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, zeker omdat ze onlosmakelijk aan elkaar gekoppeld zijn.  De titel van deze nieuwsbrief, is een passage uit...
Deze website wordt gehost door Formic Mind