Een goede match is goud waard!

 

Ruim 40% van de nieuwe kandidaten in organisaties levert niet het beoogde resultaat in de nieuwe rol. Het opnieuw zoeken naar een passende kandidaat voor dezelfde rol levert veel tijdverlies op met bijbehorende kosten, omzetverlies en demotie binnen het team etcetera. Vervolgens zijn er opnieuw kosten voor de werving en selectie van de volgende kandidaat. Het is duidelijk tijd voor vernieuwing en verbetering op het gebied van executive search.

Recentelijk is R.E.D. een samenwerking gestart met Beste Mensen, een bureau voor executive search en detachering, om samen organisaties optimaal te kunnen ondersteunen. Dit om niet alleen de beste gekwalificeerde mensen maar ook die mensen te vinden die wat houding en gedrag betreft het beste bij uw organisatie aansluiten. Met een uniek ‘Eerste 100-dagen Executive Garantie’ programma vinden en garanderen wij deze match met de beste kandidaat.

Exclusief bij Beste Mensen:

Eerste 100-dagen Executive Garantie met

uniek Executive On-Boarding programma

Wilt u op een geheel nieuwe manier professionals vinden om uw organisatie te ondersteunen, dan zoekt u uw eerstvolgende professional via Beste Mensen. Wij bieden vervolgens uw kandidaat een uniek executive on-boarding programma aan, waarmee wij zijn/haar kans van slagen in uw organisatie garanderen.

Een goede match is goud waard. Beste Mensen en R.E.D. leveren niet alleen deze ‘gouden’ match, wij garanderen deze zelfs!

Wie is Beste Mensen

 

Beste Mensen is opgericht door Robert en Jeroen Ranzijn. De oprichters hebben als ondernemers  jarenlange ervaring met overheid en het bedrijfsleven. Zowel bij start-ups, scale- ups als in corporate- omgevingen. En dit als ondernemer, leidinggevend (interim) manager en projectleider van complexe bedrijfsvraagstukken. Robert en Jeroen kunnen zich uitstekend en op unieke wijze  in de opdrachtgever verplaatsen.

“Je kunt organisatie pas echte topprestaties leveren als er een optimale match is met een kandidaat”, aldus Jeroen Ranzijn. “Dit betekent dat je niet alleen moet zoeken naar de best gekwalificeerde mensen,  maar naar de beste mensen”, vult Robert Ranzijn hem aan.

Kandidaten vinden die qua gedrag goed aansluiten aan het huidige team of juist kandidaten vinden die door afwijkend gedrag nieuwe wegen durven te bewandelen, zorgen voor de juiste match. Een match op basis van gedrag verhoogt en versnelt de kansen op succes voor zowel uw organisatie, uw team, maar ook voor de kandidaat zelf.

Deze visie van Beste Mensen zorgt ervoor dat  energie loskomt en er een soepele samenwerking ontstaat tussen de opdrachtgever en Beste Mensen. Een samenwerking die op tal van vlakken resulteert in een hoger rendement.

De beste versie van jezelf worden

 

Het ’Eerste 100-dagen Executive Garantie’ programma levert niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook de kandidaat grote voordelen op. De kandidaat heeft dankzij dit eerst 100-dagen executive on-boarding programma zowel een maximale kans om te slagen in de nieuwe rol, als ook om ‘de beste versie’ van zichzelf te worden.

R.E.D ondersteunt de professional de eerste 100-dagen met een op maat gesneden executive on-boarding  traject. Lopende het traject worden diverse tests en middelen ingezet om te monitoren. Met deze, op maat gesneden, ondersteuning integreren (top)managers sneller en leveren zij sneller resultaat. Deze exclusieve-service voorkomt bovendien een mogelijk gevoel van isolement in de nieuwe rol en een dip in prestatie of motivatie na de eerste 100-dagen.

Meer weten:

info@Beste-Mensen.nl

Telefoon: 020-6626674