Je wilt alle uitdagingen de baas blijven

En daarin sta je niet alleen. Steeds meer mensen ervaren een toenemende behoefte aan interne focus, houvast, (zelf)vertrouwen en zelfwaardering omdat externe factoren, zowel privé als zakelijk, steeds sneller veranderen.

Door alle veranderingen en de toename van verantwoordelijkheden wordt ons leven steeds complexer. Mogelijk vraag jij je af hoe je hiermee om kunt gaan of hoe je lichamelijk maar ook mentaal zo flexibel en fit mogelijk kunt blijven?

De naam ASICS, je ongetwijfeld bekend als het grootste hardloopschoenenmerk ter wereld, is een acroniem van Anima Sana ICorpore Sano, en staat voor een gezonde ziel / geest in een gezond lichaam. Het is wetenschappelijk bewezen dat een rondje rennen goed is voor je lijf en dat je daardoor ook tegelijk lekker even je hoofd kunt leegmaken. Ik maak graag gebruik van de slogan van een ander bekend merk om een brug te slaan naar een meer diepgaande manier om een gezonde geest in een gezond lichaam te behouden of deze balans opnieuw te vinden of te verbeteren.

Just do it!

En dan bedoel ik: Doe het gewoon, de tijd nemen om goed voor je geestelijke en je lichamelijk welzijn te zorgen.

Mogelijk herken je iets in de excuses: 

  • Ik heb het nu veel te druk
  • Ik heb het geld er niet voor over
  • Zaken gaan nu eenmaal voor
  • Ik ben toch niet ‘kapot’ te krijgen

Mogelijk geloof je gewoon niet dat:

  • Spanning in je lijf vaak gekoppeld is aan spanning in je gedachten
  • Er hele krachtige effecten door massage worden gerealiseerd als bloeddruk verlagen, afvalstoffen afvoeren, weerstand verhogen, humeur verbeteren etc.
  • Succesvolle persoonlijke ontwikkeling door coaching wetenschappelijk is aangetoond
  • Coaching de manier is je interne focus en zelfvertrouwen te vergroten en zo optimaal te presteren

Misschien heb je zelf een masseur of coach in je omgeving, laat dit dan een aansporing zijn om deze (weer) eens te bellen en een afspraak te maken. Heb je deze niet, en woon je niet al te ver van Hilversum af, dan staan Hans de Bruin en ik graag voor je klaar.

NLP Coaching & Massage ‘Sandwich’

Dit is een unieke combinatie van NLP coaching en Integratieve massage. Het is inmiddels een beproefde, succesvolle en hele plezierige manier om je geest en lichaam de aandacht te geven die nodig is en alle uitdagingen de baas te blijven. Lees meer over Vitaliteit Coaching op de webpagina.

ec99570e-75ce-4c26-8a9b-410dd954ced1